Not Found

The requested URL /get.php was not found on this server.


Apache/2.2.16 (Debian) Server at ve2ve.ru Port 80
Bírálati szempontok
Bírálati szempontok
A bírálók a kategóriák egységes szempontrendszere szerint értékelik a pályaműveket. A zsűri öt szempont alapján értékeli a honlapokat:

MegjelenésMegjelenés
A tervezés, vagy a megjelenés, egy honlap alapvetően fontos része. A honlap színeinek összhatása, grafikai megjelenítése, valamint a a tér jó kihasználása, hogy a következetes felépítés a honlapra látogatóknak gyors és könnyű eligazodást biztosítson. A fotók, tipográfiai elemek, színek egységes összhatást keltsenek. Nem elhanyagolható a letöltési idő sem, a minimalista tervek néha nagyon jók és hatásosak lehetnek.

 
TartalomTartalom
Hiába a sok grafikai elem, ha a tartalom gyenge, unalmas és haszontalan. A tartalom több mint szöveg; a termékeket, szolgáltatásokat, információkat, kapcsolatokat és eszközöket jelenti egy helyen. A legjobb honlapok felépítése, tematikája könnyen átlátható, a célközönség számára felhasználóbarát. Természetesen nem tartalmazhat nyelvtani, helyesírási hibákat.

FunkcionalitasFunkcionalitás
Ha a szövegek, képek és egyéb tartalmak és kapcsolatok tökéletes harmóniában működnek együtt, akkor a honlapnak jó a funkcionalitása. A jó oldalak gyorsan letölthetők, az elektronikus kereskedelmi-tranzakciók zökkenőmentesek, a kapcsolat nem szakad meg, játékra, másokkal való kommunikációra is alkalmas. A jó funkcionalitás arról szól, hogy a programozás megfelelően működik, a részek megfelelő és használható egésszé állnak össze.

FelhasználhatóságFelhasználhatóság
A felhasználhatóság a funkcionalitással együtt segíti a feladatok elvégzését. A navigációs elemek könnyen felismerhetőek, átlátható a hierarchia és tartalom, a kapcsolatok, összefüggések egyértelműen meghatározottak. Minden oldalnak a látogatót és a felhasználót kell kiszolgálnia, biztosítania kell a főoldalhoz (nyitólaphoz) való visszatérést, az oldalak közötti átláthatóságot.

Standardoknak való megfelelésStandardoknak való megfelelés (Cross-Browser kompatibilitás)
A honlapokat úgy kell megtervezni és kialakítani, hogy az általánosan használt böngészők bármelyikével együtt tudjanak működni. A fejlesztőknek gondoskodni kell róla, hogy a felhasználók ne kerülhessenek hátrányba csak azért, mert az általuk megszokott és szeretett böngészőben nem megfelelően, vagy egyáltalán nem jelenik meg a keresett honlap, tartalom. A jó honlapnak mindenki számára ugyanazt a felhasználói kényelmet kell nyújtania.

Média kategória Média kategóriában
Mivel a média kategóriában egy rövid történetet kell elmesélni és megfelelő módon lezárni, a képek, jelenetek egymásutánisága döntően befolyásolja a néző véleményét. Fontos szempont, hogy a különböző művészi elemek felhasználása, alkalmazása (pl. áttünések, keretek, effektusok), a zene és kép összhangja mennyiben járul hozzá a mű mondanivalójának megértéséhez, élvezhetőségéhez. Animáció esetén fontos a különböző mozgások kivitelezése, a fény-árnyékhatások egysége.
 OKJ Tanfolyamok - OKJ - Webes Képzések - Szakmai Képzések - Főiskolai Oktatás - Nyelvi képzések - Okleveles Képesítések - Informatikai Oktatások - Impresszum - Kapcsolatfelvétel - Adatvédelem - Esélyegyenlőség - NJSZT - Felnőttképzés
Szakmát adó tanfolyamok, szakképzések, felnőttképzés, OKJ-s képzések, tanfolyamok észak-magyarországon, a legolcsóbban.

Országos Média Kft.
Országos online marketing és az Országos online kampány a leghatékonyabb és
a legkomplexebb szolgáltatást nyújtja a legolcsóbb áron!

Blog hálózat - Média hálózat - Fórum hálózat - Link hálózat - Domain hálózat


CSS Valid HTML Valid