Not Found

The requested URL /get.php was not found on this server.


Apache/2.2.16 (Debian) Server at ve2ve.ru Port 80
Miért érdemes nevezni?
Miért érdemes nevezni?
Ezen a versenyen nem csak azok nyernek, akik díjakat vesznek át, hanem mindazok, akik elindulnak. A verseny révén országos ismertségre tesznek szert, ami növeli esélyeiket az üzleti szférában is. A múlt évben számtalan levelet kaptunk, melyekből az derült ki, hogy a világhálót használók sok, számukra érdekes információra találtak, miközben a benevezett honlapokat böngészték. Az egyik honlapot például méréseink szerint több mint hatezren látogatták meg két hét alatt. Ahogy mondani szokták, soha rosszabb statisztikát, főleg ha azt is figyelembe vesszük, hogy a verseny előtt ez a szám több hónap alatt gyűlt csak össze.
Fontos szempont lehet az is, hogy a zsűri által megfogalmazott gondolatok segíthetik a továbblépést, a megújulást. Sokan tisztában vannak azzal a ténnyel, hogy mivel oly sokszor látták már saját honlapjukat, hogy fel sem tűnnek a kisebb, nagyobb hibák, következetlenségek. A szakemberek felhívhatják ezekre a figyelmet, és gyakran a honlap készítője is elcsodálkozik azon, hogy ő maga azt nem vette észre. Igaz a mondás: több szem, többet lát. A legnagyobb művészeknek is szükségük van kritikusokra, akik megfelelő kontrollt biztosítva segítik elő a fejlődésüket. Érdemes megfogadni a tanácsokat, mert lehet, hogy egy kis változtatás is nagy előrelépést jelent a honlap látogatottságát, hatékonyságát illetően.
Mondandónkat összefoglalva mindenkit biztatunk, hogy tegye próbára munkáját, bátran nevezzen, tegye meg az első lépéseket a hírnév felé!
 OKJ Tanfolyamok - OKJ - Webes Képzések - Szakmai Képzések - Főiskolai Oktatás - Nyelvi képzések - Okleveles Képesítések - Informatikai Oktatások - Impresszum - Kapcsolatfelvétel - Adatvédelem - Esélyegyenlőség - NJSZT - Felnőttképzés
Szakmát adó tanfolyamok, szakképzések, felnőttképzés, OKJ-s képzések, tanfolyamok észak-magyarországon, a legolcsóbban.

Országos Média Kft.
Országos online marketing és az Országos online kampány a leghatékonyabb és
a legkomplexebb szolgáltatást nyújtja a legolcsóbb áron!

Blog hálózat - Média hálózat - Fórum hálózat - Link hálózat - Domain hálózat


CSS Valid HTML Valid