Not Found

The requested URL /get.php was not found on this server.


Apache/2.2.16 (Debian) Server at ve2ve.ru Port 80
JAKD.hu
JAKD.hu
Nevezettek - Web / Művelődési központok

jakd.jpg

Pályamunka megnevezése: József Attila Könyvtár Dunaújváros
Pályamunka bővebb leírása: A dunaújvárosi József Attila könyvtár honlapja azzal a céllal született meg, hogy a könyvtár szolgáltatásai egységes, jól átlátható, könnyen kezelhető felületen legyenek elérhetőek az érdeklődőknek.
A felhasználói oldal kialakítását egy olvasói véleményfelmérés előzte meg, ezen igények alapján alakult ki a szerkezeti felépítés és a főooldali tartalmak köre (fejlécben az elérhetőségek, kiemelten a katalógusban keresés és az olvasói bejelentkezés, aktualitások és a dunaújvárosi linkgyűjtemény). A weblap a könyvtár tevékenységeiről és szolgáltatásairól széles körű tájékoztatást nyújt.
Természetesen a hasznos információk hírlevélben is megérkeznek a regisztrált felhasználókhoz, ezenkívül az oldalhoz saját galériarendszer tartozik, a könyvtári események fotói itt megtekinthetőek.
A honlap menedzselése, frissítése a site-hoz kapcsolódó adminisztrációs felületen keresztül történik a könyvtár munkatársai által.

A honlap szerves részeként készültek el és mind a menüből, mind önálló aldomain-en is elérhetőek a gyerekkönyvtár, a helytörténeti- és műelemzések adatbázisai.
A gyerekkönyvtárban (az ifjú olvasókat az életkoruknak megfelelő design fogadja, az oldal felépítése és tartalmai a felnőtt könyvtáréhoz hasonlóak.
Rendkívül népszerűek a könyvtár kereshető adatbázisai. A helytörténeti adatbázis célja, hogy minden dunaújvárosi vonatkozású, a különböző médiákban megjelent anyagokat feldolgozzák és azok elérhetőségeit egy egységes adatbázisban tárolva az olvasóknak kereshetővé tegyék.  
A műelemzések adatbázisban a műelemzések hivatkozásai könnyítik az érdeklődők keresését. Az adatbázisok folyamatos frissítése és kezelése szintén a webes felületen keresztül történik.

Bemutatkozás: A dunaújvárosi József Attila Városi Könyvtár arra törekszik, hogy használói számára biztosítsa a magyar és az egyetemes kultúra kincseihez, a hazai és a nemzetközi információforrásokhoz, a hagyományos és az elektronikus dokumentumokhoz és tudáshoz való szabad hozzáférést.

Vélemények a pályamunkáról:

Tóth Ferenc - NJSZT

1    Az egységes design mellett az oldal számos on-line szolgáltatásokat is kínál.

SZAVAZÁS
Magyar Internet Média és Web Díj – 2008
Magyar Internet Média és Web Díj – 2009
Miért érdemes nevezni - Nevezési kategóriák - Bírálati szempontok - Nevezési infó - Szavazás - Díjak - Díjátadó - Nevezõk - Versenyzõk blogja - Kapcsolat
 OKJ Tanfolyamok - OKJ - Webes Képzések - Szakmai Képzések - Főiskolai Oktatás - Nyelvi képzések - Okleveles Képesítések - Informatikai Oktatások - Impresszum - Kapcsolatfelvétel - Adatvédelem - Esélyegyenlőség - NJSZT - Felnőttképzés
Szakmát adó tanfolyamok, szakképzések, felnőttképzés, OKJ-s képzések, tanfolyamok észak-magyarországon, a legolcsóbban.

Országos Média Kft.
Országos online marketing és az Országos online kampány a leghatékonyabb és
a legkomplexebb szolgáltatást nyújtja a legolcsóbb áron!

Blog hálózat - Média hálózat - Fórum hálózat - Link hálózat - Domain hálózat


CSS Valid HTML Valid