Not Found

The requested URL /get.php was not found on this server.


Apache/2.2.16 (Debian) Server at ve2ve.ru Port 80
Lakevelence.com
Lakevelence.com
Nevezettek - Web / Önkormányzatok

lakevelence

Pályamunka megnevezése: Velencei-tó programok
LakeVelence.com weboldalunk ötlete 2006-ban támadt fel azzal a céllal, hogy a Velencei-tó kultúráját, készülődő programjait egy helyen lehessen megtalálni az interneten.
A kezdeti nehézségek után 2007-ben meglett az önálló domain nevünk majd nem sokkal később egy biztonságos tárhelyre is költöztünk. Az oldal dinamikusan növekszik az érdeklődések hatására és mára már túlmutat a kezdeti irányelveken. A keresések és javaslatok hatására már a Velencei-tó hírei, információi is a látogatók rendelkezésére állnak és mindez úgy, hogy nincs szükség regisztrációra az oldalon és nem is botlanak a látogatók lépten-nyomon durva reklámokba. Mára sikerült elérni egyes kiállítás és rendezvény szervezőket, akik nem használták az internetet, hogy csak részünkre küldik el a programjuk leírását. Kérem, nézzék meg oldalunk és térjenek vissza, hogy lássák, mi a látogatókért vagyunk!

Vélemények a pályamunkáról:

Tóth Ferenc

2    "Egyszerű design. Elmondható ebben az esetben, hogy a kevesebb több. Egy jól használható gyűjtőoldalt hozott létre a nevező. A rádió jó lenne, ha kikapcsolva maradna, mert menüváltáskor mindig visszakapcsol."

WEBVIZIO

II.helyezés   Tetszik, hogy egyénileg egy rendkívül jól használható gyűjtő oldalt hozott létre a nevező.

SZAVAZÁS
Magyar Internet Média és Web Díj – 2008
Magyar Internet Média és Web Díj – 2009
Miért érdemes nevezni - Nevezési kategóriák - Bírálati szempontok - Nevezési infó - Szavazás - Díjak - Díjátadó - Nevezõk - Versenyzõk blogja - Kapcsolat
 OKJ Tanfolyamok - OKJ - Webes Képzések - Szakmai Képzések - Főiskolai Oktatás - Nyelvi képzések - Okleveles Képesítések - Informatikai Oktatások - Impresszum - Kapcsolatfelvétel - Adatvédelem - Esélyegyenlőség - NJSZT - Felnőttképzés
Szakmát adó tanfolyamok, szakképzések, felnőttképzés, OKJ-s képzések, tanfolyamok észak-magyarországon, a legolcsóbban.

Országos Média Kft.
Országos online marketing és az Országos online kampány a leghatékonyabb és
a legkomplexebb szolgáltatást nyújtja a legolcsóbb áron!

Blog hálózat - Média hálózat - Fórum hálózat - Link hálózat - Domain hálózat


CSS Valid HTML Valid